KPS Covid-brigade Paramaribo Zuid-West ontvangt dienstauto

Het Korps Politie Suriname bericht vrijdag 26 maart, dat in het kader van de controle op het naleven van de Covid-19 maatregelen in Paramaribo Zuid-West, de Gewestelijke Politie Commandant, hoofdinspecteur H. Jacott, de sleutels van het dienstvoertuig van de Covid-brigade Zuid-West heeft overhandigd aan de brigadecommandant.  De overhandiging vond plaats in het bijzijn van districtscommissaris Fulgence Javinde. 

Hoofdinspecteur Jacott heeft van de districtscommissaris een laptop overhandigd gekregen ten behoeve van de administratieve werkzaamheden van de brigade. 

Deze Covid-brigade is gehuisvest in het politiebureau Latour. De Covid-brigades bestaan uit de ambtenaren van politie, penitentiaire ambtenaren, ambtenaren van het Nationaal Leger en ambtenaren van de Bestuursdienst.

error: Kopiëren mag niet!