Muziekinstrumenten als geste aan de Shri Krishṇa Mandir

Een delegatie van de Indiase Ambassade heeft een bezoek gebracht aan de Shri Krishṇa Mandir aan de Lallarookhweg. Op 23 maart jongstleden heeft de delegatie bestaande uit Pankaj Sharma, Sandeep Sahni en Mahesh Kumar een geste overhandigd in de mandir.  Ze hebben aan de voorzitter Anand Poeran en de muziekgroep van deze tempel muziekinstrumenten namelijk een harmonium, een dhol en een majirá overhandigd. De Indiase Ambassade heeft de afgelopen tijd aan meer muziekinstrumenten geschonken. Dit in het kader van een muziekeducatie traject. Met als reden om vooral kinderen interesse te doen krijgen in muziek. De voorzitter Poeran bedankte de delegatie voor hun donatie en beloofde dat er goed gebruik gemaakt zal worden van de muziekinstrumenten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: