Man (29) slaat zijn 19-jarig nichtje waarschijnlijk kaakfractuur met een geluidsbox

Agenten van het politiebureau Latour hebben woensdagavond 17 maart de 29-jarige S.M. op zijn woonadres aangehouden, die ervan wordt verdacht zijn nichtje van 19 jaar met een geluidsbox waarschijnlijk een kaakfractuur te hebben geslagen. Dit bericht het Korps Politie Suriname donderdagavond 25 maart.

De agenten hadden van het Command Center de melding van een mishandeling ontvangen op een adres in het politie ressort. Daar aangekomen troffen agenten zowel de verdachte S.M. als zijn 19-jarig nichtje C.M. met letsels aan. Beiden werden voor medische behandeling eerst afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waarna zij werden overgebracht naar het politiebureau.

Het politieonderzoek wees uit, dat C.M. SRD 100 kwijt was, dat zij in haar klerenkast had bewaard. Aangezien zij had gezien, dat haar oom S.M. uit haar slaapkamer kwam, rees bij haar het vermoeden dat hij het geld had weggenomen. Het meisje sprak haar oom daarover aan, waarop een heftige woordenwisseling ontstond tussen C.M. en S.M.

De oom was zo verhit, nam een geluidsbox die in zijn nabije omgeving was en bracht zijn nichtje daarmee slagen toe in het gezicht. Hierdoor ontstond een worsteling tussen de man en zijn nichtje. De oom beet op een gegeven moment in de rug van C.M. Bij die gelegenheid lukte het haar om uit die worsteling te komen en pakte een scherp voorwerp, waarmee ze in het gezicht van haar oom zwaaide. S.M. werd geraakt aan zijn neus en liep enkele schrammen op.

De jonge vrouw die ernstig met de geluidsbox door haar oom werd mishandeld, heeft vermoedelijk een kaakfractuur opgelopen en is verwezen naar een KNO-arts.

S.M. geeft wel toe, dat hij zijn nichtje te lijf is gegaan, maar ontkent het geld te hebben gestolen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de oom in voorlopige verzekering gesteld, terwijl het scherp voorwerp en de geluidsbox in beslag zijn genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: