FIFA-voorzitter Infantino feliciteert herkozen SVB-voorzitter Krishnadath

De voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA, Gianni Infantino, heeft bij brief van 24 maart John Krishnadath gefeliciteerd met zijn herverkiezing als voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). 

Infantino: ‘Aanvaard mijn hartelijke groeten en oprechte felicitaties voor uw herverkiezing als voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) voor een periode van vier jaar, tijdens de Algemene Vergadering van de SVB gehouden op zaterdag 20 maart 2021.’

‘Ik zou het ook op prijs stellen als u mijn felicitaties aan de leden van het SVB-bestuur wilt overbrengen, samen met jou gekozen. Ik maak eindelijk van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor al uw inspanningen, uw werk en uw belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze sport en de promotie van haar waarden in Suriname, en in de regio.’

Tot slot wenst Infantino in zijn felicitatieboodschap succes voor iedereen. ‘Ik kijk ernaar uit, beste voorzitter, beste John, om met u samen te blijven werken voor de groei en welvaart van voetbal in Suriname in de komende jaren.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: