Man opgepakt na ruzie en gevecht met broer over lekkende wasmachine

Het Korps Politie Suriname meldt woensdag 24 maart, dat agenten van het bureau Latour in een woning twee vechtende broers, E.D. (32) en N.D. (29), uit elkaar moesten halen en afvoeren naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. De twee waren in gevecht geraakt vanwege een lekkende wasmachine. Na medisch te zijn behandeld, werden zij ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau.

Uit het gevoerde politieonderzoek blijkt, dat E.D. bezig was kleren te wassen. Daarbij kwam water uit de wasmachine, dat naar de kamer van  zijn broer N.D. stroomde. De jongere broer merkte dat op en sprak zijn broer hierover aan. Dit viel vermoedelijk niet in goede aarde bij E.D., waarop een heftige woordenwisseling ontstond tussen de beide broers. 

Op een bepaald moment pakte E.D. een stuk hout en toen zijn jongere broer N.D. dat opmerkte, greep die, vermoedelijk ter verdediging, een scherp voorwerp. Om erger te voorkomen sprong E.D. op zijn jongere broer waarna een worsteling ontstond en beiden door het scherp voorwerp verwondingen opliepen.

Gelet op het feit dat E.D. een bekende van de politie en van de nabije omgeving is, werd hij na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld, terwijl zijn jongere broer na verhoor naar huis mocht. Het scherp voorwerp is door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: