Knobbel op geslachtsdeel verraadt grafdelver van seksueel misbruik zwakbegaafde vrouw (26)

De 33-jarige grafdelver L.E. is vrijdag 12 maart door de politie van het ressort Centrum aangehouden voor seksueel misbruik van een 26-jarige zwakbegaafde vrouw, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 23 maart. Een knobbel op zijn geslachtsdeel heeft de verdachte grafdelver verraden….

De 26-jarige vrouw had dinsdag 2 maart aangifte gedaan tegen de verdachte L.E. Volgens haar verklaring ging zij maandag 1 maart naar een begraafplaats voor het leggen van een bloemstuk op het graf van haar grootvader. Terwijl ze naar het graf zocht, werd zij door twee grafdelvers benaderd die haar vervolgens hebben begeleid naar het bestuurskantoor.

Na de afhandeling op het bestuurskantoor werd de vrouw door beide grafdelvers verder begeleid. Op een gegeven moment was de vrouw alleen met grafdelver L.E. die haar de aanwijzing zou doen. Ter hoogte van een heuvel op de begraafplaats stelde de man haar een paar intieme vragen, waarna hij haar hand vastpakte. Hij deed vervolgens de gulp van zijn broek open en legde de hand van de vrouw op zijn geslachtsdeel. Van schrik wist zij op dat moment niet wat zij moest doen, waardoor de verdachte gebruik maakte van de situatie en haar betastte aan de borsten en geslachtsdeel.

Zijn handelingen konden gelukkig verhinderd worden door een medewerkster van het bestuurskantoor. Het slachtoffer zag bij die gelegenheid kans weg te komen, pakte haar fiets en ging zich naar huis. Zij vertelde haar moeder wat haar overkomen was en deed de volgende dag aangifte bij de politie.

Bij de voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie ontkende L.E. in eerste instantie de vrouw seksueel te hebben misbruikt. Toen de politie hem echter confronteerde met het feit, dat de vrouw had verklaard, dat hij een knobbel heeft aan zijn geslachtsdeel bekende hij.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de grafdelver in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: