Kayleigh over het maken van haar videoclips en meer

Influencer op social media

Kayleigh Mariah Gina Tseng Ching Lien is gaan groeien tot een influencer op sociale media. De Surinaamse geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat zij in 2018 begon met het maken van video’s op Tik Tok. Tik Tok is momenteel wereldwijd een razend populaire app. Toen wist ze niet dat je eigen geluid/ sound kon gebruiken. Ze ging door experimenten en begon in 2019 met gebruik van grappige bestaande sounds. Zodoende merkte ze op dat video’s met een tintje komedie heel goed scoorden op social media. Ze heeft opgemerkt dat puur serieuze zaken, vooral op Facebook en Tik Tok vaak genoeg niet de volledige aandacht krijgen van de mensen. In haar vlogs op YouTube tracht ze meer serieuze zaken aan te kaarten. Ze heeft haar moeder en de rest van het gezin bijbetrokken in videoclips.

Vorig jaar heeft ze haar eigen pagina op facebook aangemaakt. Deze influencer is zelfstandig bezig met editen, filmen, script writing, lyrics schrijven en songs opnemen. Soms krijgt ze hulp van haar broertje en zusje. “Alles is gewoon spontaan bedacht. Inspiratie haal ik van overal. Soms gebruik ik trends of ‘hot topics of the week’. Ik kan soms gewoon naar mijn plafond staren en er komt een idee in mij op, ik sta dan op en ga gelijk filmen.  Er zijn ook echt blanco dagen waarbij echt niets in mij opkomt. Dus ja, is niet altijd makkelijk” aldus Kayleigh. Als boodschap naar de gemeenschap geeft ze het volgende mee “Blijf jezelf, blijf positief, volg je intuïtie en ga gewoon ervoor. Als je een droom hebt, geef deze niet op. Onderschat jezelf niet. 2 jaren geleden wist ik niet eens dat er zoveel creativiteit in mij zat en kijk nu. Dus ja, luister niet naar wat andere te zeggen hebben, doe wat goed is voor jou. Respecteer je ouders, volg je dromen maar doe ook je uiterste best op school want een ieder heeft een back up nodig mocht er iets verkeerds gaan. Onderschat jezelf niet, just be yourself, be humble & stay positive” aldus Kayleigh. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: