Jamily Jordans muziekcarrière

Jamily Jordan is een nieuw talent in de muziekscene. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van WeDemBossMusic onder leiding van The Gboss. De mashup die zij op 15 januari heeft uitgebracht is het startsein van meerdere tracks dit jaar. Met haar eigenzinnigheid en dosis vertrouwen is ze klaar haar plek in te nemen. “De boodschap die ze van thuis al heeft meegekregen en graag wilt doorgeven is duidelijk, ‘Don’t ignore your own potential’.  

Deze 20-jarige is na het afronden van haar studie zich volledig gaan richten op haar muziekcarrière. Voor de nu in Almere woonachtige Jamily Jordan is muziek niet een optie maar de enige keuze, vertelt ze in een gesprek. Jamily Tevreden, zoals ze in het echt heet,  zag het levenslicht op op 30-04-2001. Zij is opgevoed door Surinaams/Nederlandse ouders die al vroeg zagen dat zingen haar gemakkelijk afging. In groep 5 deed ze al mee aan ‘kinderen voor kinderen’ en sindsdien is alleen het podium haar ambitie.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: