Zes verdachten met hoeveelheden marihuana in bezit opgepakt tijdens politieactie in Paramaribo

Een gemengd team van de politie bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben donderdagmorgen 18 maart op diverse locaties in Paramaribo zogenoemde algemene veiligheidscontroles uitgevoerd, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag 22 maart.

In het politieressort Nieuwe Haven werden op een bekende drugslocatie op de hoek van de Hooge- en de Fredericistraat de 27-jarige B.T. en S.B. (46) aangehouden. Daar werd 94 gram marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Beide verdachten ontkennen eigenaar van de marihuana te zijn.

Het team deed vervolgens een inval in een pand aan de Drambrandersgracht, waar vier verdachten, onder wie een koppel, in de kraag werden gevat. Op de vrouwelijke verdachte J.T. (47) werd drie gram marihuana aangetroffen, terwijl de 24-jarige D.G. 23 gram marihuana in zijn bezit had. 

In de woning van het koppel G.N. (31) en haar man E.C. (30) werden drie pakken marihuana met een gewicht van 163 gram aangetroffen. De marihuana die op de vier verdachten werd aangetroffen is eveneens in beslag genomen, waarna alle zes verdachten werden overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De vier mannelijke verdachten B.T., S.B., D.G. en E.C. werden na overleg met het Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in voorlopige verzekering gesteld, terwijl de twee vrouwen na verhoor naar huis mochten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: