BEP installeert 33e kern van de partij te Marchallkreek

De 33e kern van de politieke partij BEP is afgelopen zaterdag in Marchallkreek in het district Brokopondo geïnstalleerd. Het bestuur van deze nieuwe kern bestaat uit acht leden die langs de Afobakaweg woonachtig zijn en ressorteert onder het Ressort Marchall Kreek, zo bericht de partij maandag 22 maart.

Kernen zijn de kleinste eenheden van de partij en zij een hebben een belangrijke stem bij het voordragen van kandidaten voor de afdelingsbesturen en het hoofdbestuur. De voorzitter van deze kern is Sylvia Pomba, die aangaf blij te zijn met de nieuwe kern en samen met haar bestuur hard te zullen werken om de BEP aan meer stemmen en zetels te helpen bij de verkiezingen van mei 2025. Sylvia Pomba is de moeder van de atleet Janique Pomba.

Voorzitter Ronny Asabina feliciteerde de nieuwe kernvoorzitter en haar leden en zei dat zij deze grote verantwoordelijkheid op hun schouder hebben genomen. Hij deelde zijn gehoor verder mee, dat de partij de evaluatie van de verkiezingen van mei 2020 achter de rug heeft en dat er thans een commissie onder leiding van Salomon Emanuels bezig is met de doorlichting van partij.

Binnenkort zullen er meer mededelingen hierover worden gedaan naar de samenleving toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: