1 Covid-19 positief geteste persoon maandag en 1 patiënt overleden

Het aantal Covid-19 positief geteste personen bedraagt maandag 1, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er woensdag 8, donderdag 7 en vrijdag en zaterdag 6 en zondag 5. Er zijn maandag 55 tests uitgevoerd.  10 patiënten zijn genezen verklaard. Helaas is 1 patiënt overleden, waardoor het totaal aantal doden sinds de uitbraak medio maart vorig jaar nu 177 bedraagt.

In Intensive Care Units liggen 3 patiënten en 14 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 11 Positief geteste personen bevinden zich nog steeds in isolatie, 5 minder als zaterdag Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 9.067.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: