Legendarische zanger Mohamed Wagid Hosain verwisselt tijdelijke voor het eeuwige

Het regent van condoleanceberichten op sociale media

De legendarische zanger van Surinaamse afkomst Mohamed Shahied Wagid Hosain is op zondag 21 maart heengegaan. Shahied Wagid Hosain zag het levenslicht in 1962 te Magenta. De zanger werd op dinsdag 9 maart jongstleden onderscheiden door de President van Suriname als Ridder in de Orde van de Gele Ster. Artiesten vanuit Suriname en Nederland hebben massaal hun medeleven getoond op sociale media.

‘Hij zal blijven voortleven middels de prachtige liederen die hij voor ons heeft nagelaten. Shahied bhai, dank voor de vele mooie momenten die we afgelopen jaren samen hebben mogen meemaken en voor de grote ondersteuning die we vaker van jou hebben gehad. Mede namens het hele team van Yaadgaar Orchestra. Rust in vrede…’ schreef Maestro Riaz Ahmedali.

‘Vanochtend het trieste nieuws ontvangen dat Shahied Wagid Hosain is overleden. May his soul rest in peace’ schreef Indroniel Roy.

Het regent aldoor van condoleanceberichten op sociale media. Op 12 februari maakte Wagid Hosain een post op sociale media waarin hij over zijn slechte gezondheidstoestand als gevolg van kanker schreef. Het laatste afscheid en teraardebestelling staat gepland voor dinsdag 23 maart.

Namens directie en personeel van Dagblad Suriname worden ook de condoleances aangeboden aan de familie en nabestaanden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: