Deepika Padukone starrer The Intern weer op schema

In januari 2020 kondigden Sunir Kheterpal en Warner Bros aan dat Deepika Padukone en Rishi Kapoor de hoofdrollen zouden spelen in de Hindi remake van de Hollywood film The Intern. In feite werd gemeld dat Deepika en Rishi te zien zouden zijn in de rollen die oorspronkelijk werden gespeeld door Anne Hathaway en Robert De Niro. Echter, na het overlijden van veteraan acteur Rishi Kapoor, was de productie van de film tot stilstand gekomen. Nu horen we dat de makers van de film vastbesloten zijn om het project nieuw leven in te blazen en zelfs Amitabh Bachchan hebben aangetrokken voor de film.

Een bron dicht bij de ontwikkeling zegt over de productie van de film: “De Hindi-remake van The Intern raakte in een impasse door het overlijden van Rishi Kapoor. Dit betekende plotseling dat de onderneming een cruciaal lid van de cast miste, en de makers moesten de casting opnieuw analyseren. Hoewel het een tijdje heeft geduurd, hebben de makers van de remake van The Intern nu Amitabh Bachchan voor het project aangetrokken en willen ze de opnames binnenkort hervatten. Amitabh Bachchan is gecast om de rol te vertolken die zou zijn gespeeld door wijlen Rishi Kapoor. Hoewel het onduidelijk is wanneer de opnames van de film eindelijk zullen beginnen, zijn er gesprekken gaande met de castleden om data af te spreken.”

De remake van The Intern is onderdeel van een strategische partnerschap tussen Warner Bros en Sunir Kheterpal  om gezamenlijk belangrijke titels uit de begeerde Warner Bros-bibliotheek te ontwikkelen, produceren en distribueren, waaronder de Hindi-bewerking van Infernal Affairs, waarop de met een Academy Award bekroonde, door Martin Scorsese geregisseerde The Departed is gebaseerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: