Videoclip ‘Tu Hi Yaar Mera’

Eerste clip Raveen Khoesial met Farahnaaz Chiragali

De Surinaamse artiesten Raveen Khoesial en Farahnaaz Chiragali zijn een samenwerking aangegaan voor de videoclip ‘Tu Hi Yaar Mera’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. ‘Tu Hi Yaar Mera’ is een productie van Sasra Media. Beide artiesten zijn aangetekend door muzieklabel Sasra. “De opnames van de clip zijn met ondersteuning van het team goed verlopen. In het begin was ik heel enthousiast en daarna zenuwachtig. Maar ik voelde me al heel gauw op me gemak tegenover Farah”, zegt Raveen aan Dagblad Suriname. Het is een cover van het nummer uit de film ‘Pati Patni Aur Woh’. Origineel gezongen door Rochak, Arijit Singh en Neha Kakkar. De zangeres Farahnaaz Chiragali deed haar eerste videoclip samen met Nisha Madaran en heeft nu wederom aan een clip mogen werken met Khoesial. De videoclip is te bekijken via de YouTube kanaal van Sasra Media.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: