Priyanka Chopra vertelt Oprah Winfrey waarom ze Nick Jonas niet serieus nam

In de show van Oprah Winfrey is Priyanka Chopra openhartig geweest over haar huwelijk met Nick Jonas en hoe haar moeder hem ‘gemanifesteerd’ heeft aangezien ook zij een huwelijk heeft waarbij zij en haar partner alles samen doen. Ze spreekt ook over hoe ze in zijn geval ‘het boek aan zijn omslag beoordeelde’.

Priyanka Chopra Jonas vertelde over het schrijven van haar memoires, Unfinished, op 38-jarige leeftijd in een recent interview met Oprah Winfrey voor haar Discover+ talk-show Super Soul. Priyanka, die al een bestseller is in de New York Times, onthulde dat ze had toegezegd het boek in 2018 te schrijven. Ze schrijft dat ze ideeën voor het boek opdeed tijdens lange vluchten en in de downtime van de lockdown als gevolg van het coronavirus.

Priyanka ging ook in op haar relatie met echtgenoot, zanger-acteur Nick Jonas, en hoe ze misschien ‘het boek op zijn omslag beoordeelde’ toen ze een paar jaar geleden voor het eerst met elkaar in contact kwamen. Ze zei ook dat Nick zo trots is op wat ze bereikt heeft en dat hij haar heeft gesteund bij het schrijven van haar boek. Ze zei: “Hij is zelfverzekerd, verstandig, zo enthousiast over mijn prestaties en mijn dromen. Ik heb het boek misschien beoordeeld op zijn omslag, ik nam het niet serieus toen Nick me sms’te, weet je, ik was 35, ik had zoiets van ik wil trouwen, ik wil kinderen, en hij is, weet je, in de 20, en ik weet niet of dat iets is wat hij zou willen, Ik heb dat een tijdje voor mezelf gehouden, totdat ik met hem uitging en niets me meer verraste dan hij. Hij is zo’n zelfverzekerde man, zo verstandig, zo enthousiast over mijn prestaties, mijn dromen, zo’n echt partnerschap dat hij me biedt in alles wat we samen doen. “

Priyanka zei dat ze nu meer vertrouwen in zichzelf heeft dan ooit tevoren: “Ik had me voorgenomen om het boek in 2018 te schrijven. Tussen al die vluchten in en de weinige tijd die ik kreeg in de hotelkamers waar ik woonde, kon ik gewoon nooit de tijd krijgen om te schrijven. Maar door COVID had ik deze tijd, die me hielp om echt diep te graven, en eerlijk gezegd heb ik ook het gevoel dat ik, als vrouw, op een iets veiligere plek ben, waar ik het gevoel heb dat ik de onzekerheden van mijn twintiger jaren achter me kan laten en me niet meer zo druk hoef te maken over de dingen waar ik vroeger zo bang voor was. Ik heb wat meer vertrouwen in mezelf, in wat ik beroepsmatig en persoonlijk in huis heb, dat heeft me echt geholpen om mijn leven aan te pakken. En ik wilde altijd al een boek schrijven, en ik dacht dat de makkelijkste manier zou zijn om over mijn leven te schrijven (grinnikt), maar dat was niet zo.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: