“Moge haar ziel in vrede rusten”

De 31-jarige Ashna Jagesar, de moeder van twee kinderen die onlangs door haar vriend Bidjaipersad A. (37) op brute wijze is vermoord, is gisteren gecremeerd. De wrede moord op de jonge moeder heeft de samenleving opgeschud. Onder de aanwezigen was ook assembleevoorzitter Marinus Bee. “Heel zielig voor een moeder die haar dochter heeft verloren en kinderen die hun moeder nooit meer zullen zien. Moge haar ziel in vrede rusten”, scheef Bee op zijn facebookpagina. De parlementsvoorzitter deed een oproep om het zinloos geweld tegen vrouwen te stoppen. Het ontzielde lichaam van Jagesar werd in verre staat van ontbinding op zaterdag 13 maart in een goot langs de Eurekaweg ontdekt. De verdachte had na haar vermoord te hebben, aangifte van vermissing gedaan bij de politie. Het motief kan gezocht worden in de relationele sfeer.

error: Kopiëren mag niet!