Medewerker BBS op slinkse wijze onder bedreiging beroofd

Een medewerker van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) blijkt afgelopen dinsdagavond op slinkse wijze te zijn beroofd op de Ephraimzegenweg, zo heeft de redactie van Dagblad Suriname vernomen.

De BBS’er deed nog dezelfde avond aangifte van diefstal door middel van geweld tegen twee mannen, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen. 

De man reed over de Ephraimzegenweg en bij de S-bocht dichtbij Leiding 22 zag hij twee zakken op de weg liggen. Hij stapte uit zijn auto om de zakken te verwijderen en op dat moment zag hij twee mannen, die hem onder bedreiging van een vuurwapen beroofden. 

Zijn halsketting werd weggerukt evenals een schoudertas waarin zaten US$ 1.800, een dienst vuistvuurwapen van het merk Glock 19 met bijbehorende munitie (9 mm patronen) een witte iPhone, een rijbewijs en SZF-kaart.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: