Man (40) verdacht van zeker acht diefstallen in januari

Het Korps Politie Suriname bericht vrijdagavond 19 maart, dat op zondag 14 maart de 40-jarige B.O. door agenten van het politiebureau Santo Boma als verdachte van acht diefstallen in januari van dit jaar aangehouden. De man, een bekende van de politie, is vaak aangehouden en in verzekering gesteld en heeft drie vonnissen op zijn naam staan. 

De verdachte heeft van een oom een grinder, een generator en twee slachtkippen gestolen. Verder heeft hij geprobeerd een gitaar uit een kerkgebouw te stelen, maar werd op heterdaad betrapt door omstanders. Uit een mandir in het ressort Santo Boma heeft hij vermoedelijk ook goederen weggenomen.

Bij zijn aanhouding werd niets op de man aangetroffen. De verdachte heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan de diefstal bij zijn oom en poging diefstal uit de mandir. Hij ontkent echter de overige zes diefstallen te hebben gepleegd. De goederen die hij van zijn oom heeft gestolen heeft hij aan een onbekende man verkocht.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is B.O. in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!