Gospel-zangeres Princess Jozua haar album

Album ‘My Story Must Change’

De gospel zangeres Vanity Jozua, meer bekend als Princess Jozua, heeft haar eerste album uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg deze informatie van WeDemBossMusic. De veelzijdige artiest is ook schrijver van haar nummers en leider  bij Trumpet of Revival & Prayer ministries. ‘My Story Must Change’ telt zes nummers, waaronder Juiste Keuze, Free, Life After Death, Teki Jesus, Can’t live en My Story. Het is een full gospel album en zal binnenkort op trackdrip zijn. Vanity Jozua haar eerste clip staat gepland voor begin april. De zangeres zag het levenslicht op 25 juli 1990. “Ik heb gekozen om een Gospel Album te maken, zodat wat De Here in mij geplant heeft naar buiten komt. En dat men de vruchten ervan kan plukken en dat zij zodanig bemoedigd mogen zijn om zelf de zaden te mogen planten en anderen ermee te bemoedigen. Want Gods woord zei: ‘ik ben een boom geplant aan stromend water die zijn vrucht op zijn tijd draagt’. Men mag nog veel meer muziek verwachten”, aldus de artiest. De productie lag in handen van WeDemBossMusic onder leiding van Gboss

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: