“Die extra push hebben wij nodig”

De verkoop gaat zijn gangetje, zegt een groenteverkoper die langs de straat verkoopt. “Nu de avondklok verschoven is naar 11.00 uur, haal ik wel mijn winsten eruit. Ik blijf tot 8.00 uur verkopen, in elk geval zolang ik zie dat er  aanloop is”, zegt de standhouder. “Het was eerder veel moeilijker om in de middag te verkopen. Ik werd gedwongen om te stoppen met de verkoop. Ik werk in de ochtend en pas tegen 5.00 uur kan ik verkopen. Maar ik ben blij dat ik mijn bijbaan toch kan behouden. Het helpt mij en mijn gezin om uit te komen in deze moeilijke tijd. Al is het niet 50%, maar ik ben tevreden met wat ik kan en krijg. Ik hoop dat het nog even zo kan blijven, want die extra push hebben wij nodig”, benadrukt de standhouder.

Een andere groenteverkoper gaf aan dat zij ook kan praten van een goede verkoop in de afgelopen dagen. “Ik hoop dat het dagelijks zo kan blijven. Dit kan zeker ook vanwege de prijsverlaging. De prijzen van groente zijn een beetje verlaagd. Je kan groente, waaronder boulanger, al tussen SRD 7.50 en SRD 15 vinden. Tomaten ook tussen SRD 5 en SRD 12. De prijzen van de bladgroente verschillen wel. Die kan je tussen SRD 7.50 en SRD 10 vinden. Met deze verandering hoop ik dat meer klanten komen en er wel sprake kan zijn van een uitverkochte dag”, zegt de standhouder.

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: