Arbeider (38) steelt geld van werkgever te Livorno

De politie van het bureau Livorno heeft donderdag de 38-jarige arbeider N.G. op zijn woonadres aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal van een geldbedrag van zijn werkgever. Dit meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 19 maart.

De ondernemer had op zaterdag 13 maart aangifte van diefstal tegen de arbeider gedaan. Volgens de ondernemer had hij op donderdag 11 maart een groot geldbedrag in een zwarte tas in zijn autobus bewaard. Toen hij de volgende dag op controle uitging, ontdekte hij dat het geld was verdwenen.

Hij maakte dit bekend onder zijn werknemers en vroeg aan degene die dat geld had weggenomen het terug te plaatsen. Ter overtuiging keek hij op 13 maart weer of het geldbedrag terug was geplaatst in zijn autobus. Aangezien dit niet het geval was, bekeek hij de camerabeelden van het bedrijf. Daarbij bleek duidelijk, dat N.G., die erachter was gekomen dat zijn werkgever geld in het voertuig had bewaard, het geld had gestolen. 

De verdachte werd ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau en heeft bekend het geld te hebben gestolen. Verder gaf de arbeider aan bereid te zijn het gestolen geld terug te betalen aan de ondernemer.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd N.G. in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: