Videoclip ‘Kaha Gieral Tiekoeli’ uitgebracht

De Surinaamse artiest Anand Balgobind heeft zijn eerste videoclip ‘Kaha Gieral Tiekoeli’ uitgebracht. Het muzikale gedeelte bij de productie is gedaan door de muziekformatie Sweet Melodies Bombaygang. De recording en mastering is gedaan door Shroeti Ramawadh en videoclip door Raveen Samoedj. Balgobind geeft aan dat hij niet gedacht had om een clip te maken, maar dat dit idee werd geopperd door de leden van Sweet Melodies Bombaygang. Zodoende raakte hij gemotiveerd en ging aan de slag. De videoclip is inmiddels te bekijken via YouTube. Vermeldenswaard is dat fans vragen naar meer van zulke clips. Balgobind geeft aan dat hij zeker ernaar toe zal werken om zijn fans blij te maken. Een speciaal woord van dank gaat uit naar een ieder die zijn of haar bijdrage heeft geleverd bij de totstandkoming van deze productie. Ook dank aan Dagblad Suriname voor het geven van bekendheid aan de videoclip.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: