Update politie over verkeersongeval met vijf gewonden en een dode te Calcutta

Bij de frontale botsing tussen een terreinwagen en een personenauto afgelopen zaterdag op de Catharina Sophiastraat nabij kilometer 66, zijn vijf personen gewond geraakt. De gewonden werden met ambulances vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De 35-jarige D.B., bestuurder van de terreinwagen, kon na medische behandeling naar huis. Zijn 73-jarige vader Ewald Blankendal en de drie inzittenden van een Mark X waren niet aanspreekbaar en werden in kritieke toestand opgenomen. Blankendal, bij wie er operatief moest worden ingegrepen, is woensdagavond overleden.

De drie inzittenden van de Mark X liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het is vooralsnog niet bekend wie de bestuurder was van de personenauto.

Het lichaam van Blankendal werd na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.De politie van Calcutta is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: