Samap breidt deadline projecten uit met een maand

Suriname Agriculture Market Access Project (Samap) zal de deadlines voor de in te leveren projecten uitbreiden van 31 maart naar 30 april 2021, laat Erick J. Zeballos, chief technical advisor van Samap, weten. Landbouwers en producenten kunnen projectvoorstellen indienen om de agrocultuur in Suriname te versterken. De nadruk ligt op de veiligheids- en kwaliteitseisen in de sector. De financiële middelen zijn afkomstig van de Europese Unie en de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO). Projectindieners kunnen in aanmerking komen voor een grant. Hiertoe zijn applicatieformulieren beschikbaar gesteld, die schematisch belangstellenden door het proces begeleiden. De organisatie geeft verschillende informatiesessies en begeleiding in alle districten. De begeleiding is kosteloos, vertelt Zeballos. Een voordeel van deze faciliteit is dat het naast het stimuleren van de werkgelegenheid, de landbouwsector ook diversifieert.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: