Bizar: Echtscheiding vanwege verdeling van huishoudelijke taken

Man doet alle huishoudelijk werk

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. Hierbij besluit een koppel officieel om samen met elkaar door het leven te gaan. Maar als het leven niet goed gaat kan het koppel ook gaan scheiden. Een ware bizarre aanvraag voor echtscheiding is het volgende geweest. Een echtpaar heeft echtscheiding aangevraagd vanwege een geschil over de verdeling van huishoudelijke taken. Dit gebeurde slechts twee weken na het huwelijk. Hij was heel aardig en deed alle huishoudelijk werk.  Maar de vrouw klaagde dat haar man haar niet de vrijheid gaf om de huishoudelijke taken over te nemen. ‘Ik voel me als een gast in een hotel’ is één van haar opmerkingen geweest. Deze rechtszaak heeft toen het internationaal nieuws gehaald.  Buitenlandse media heeft zelfs conclusies getrokken dat de man niet veel moeite zal hebben gehad om iemand anders te vinden. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen aan te kaarten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: