Vrouw (40) slaat bierfles kapot op hoofd van haar 60-jarige moeder

Het Korps Politie Suriname bericht woensdagmiddag, dat de 40-jarige V. op zaterdag 13 maart door agenten van het politiebureau Latour op haar woonadres is aangehouden voor mishandeling van haar 60-jarige moeder.

Uit het politieonderzoek blijkt, dat er een ernstige woordenwisseling ontstond tussen moeder en dochter, nadat V. door haar moeder was aangesproken op het losbandig leven dat ze leidt. Dit viel niet in goede aarde bij de dochter die een bierfles pakte en deze stuk sloeg op het achterhoofd van haar moeder. De 60-jarige vrouw viel hierdoor op de vloer, waarna de dochter een stuk van de kapotte bierfles opraapte en deze tegen de hals van haar moeder hield.

Het lukte de moeder zich in veiligheid te brengen door naar binnen te kruipen, waarna zij de politie van Latour inschakelde. Agenten waren snel ter plaatse en hielden de dochter aan. Zij gaf toe haar moeder te hebben mishandeld, omdat zij de situatie beu was. 

De kapotte bierfles werd in beslag genomen. V. werd na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: