Lions Club Parwani viert 35-jarig bestaan

Vijf personen al sinds de oprichting in 1986 lid

De Lions Club Parwani bestaat woensdag 35 jaar en dat is dinsdag met een herdenkingsdienst gevierd. Er werd een bedrag van US$ 5.000 overhandigd minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid voor het Covid-19 Fonds, waarmee de organisatie de eerste organisatie is die aan het fonds een bedrag doneert.

Bij de herdenkingsdienst waren aanwezig Lions Zone chairperson Helen Antonius, Lions Region chairperson Raj Narain en Lions 1ste vice district governor Jerry Hoffman.

Van de oorspronkelijke 63 chartermember van de club uit 1986 zijn nog vijf actief in de club: Lions Sjantie Malhoe, Lion Rahamat Hassanmahomed, Lion Carlo Hunsel, Lion Anand Seetal en Lion Faried Pierkhan.

Lion Faried Pierkhan was de jongste lions in suriname en de jongste charter member van Lions club Pawarni. Na 35 jaar is hij nu nog de jongste charter member van de vijf overgebleven chartermembers.

Parwani heeft grote projecten op haar naam staan, waaronder Parwani scholen complex met 1.100 studenten, verschillende Miss Hindostani en Miss Suriname contesten en tientallen andere sociale projecten.

De club bestaat nu uit 39 leden, 1 life member en 12 Melvon Jones fellows.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: