Ewald Blankendal overleden

Ewald ‘Blankie’ Blankendal, is niet meer. Het PALU kaderlid is vanavond overleden. Hij was zaterdag betrokken bij een verkeersongeval in het district Saramacca. Op social media bracht PALU bestuurslid Imran Taus ode aan Blankendal. Hij schreef; Meneer Blankendal is één van de trekkers geweest in Coronie, toen de PALU daar samen met de lokale bevolking heeft laten zien, dat wij met gezamenlijke inspanningen wel degelijk successen kunnen bereiken en ons welvaart en welzijn kunnen verbeteren.
Ewald Blankendal was ook voorzitter van de Coöperatie van Coroniaanse boeren (CCB). Hij was ook voorzitter van het bestuur van de Stichting S. Kissoensingh Landbouwmarkt Kwatta, meer bekend als de Zondaagse Markt. Blankendal is 73 jaar geworden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: