Warung Nev-Isa Indo Oso doet goede zaken ondanks Covid-19

Warung Nev-Isa Indo Oso serveert heerlijk Javaans eten en Oso Njang. Dagblad Suriname sprak met de eigenaar Neville Jasin. Warung Nev-Isa Indo Oso bestaat acht al maanden. Zij hebben uitsluitend Javaans eten en Oso Njang waaronder steeds één special gerecht. De eigenaar ervaart wat betreft de komst van de klanten, drukke dagen en minder drukke dagen maar het feit is dat zij dagelijks uitverkocht zijn. “Met de Covid-19 situatie is het moeilijk omdat er mensen zijn die zich soms niet aan de regels houden. Wij praten veel meer met onze klanten voor meer begrip naar elkaar toe. De warung telt twee kokkinnen. Het is de klant toegestaan om op ons klein terras te eten” aldus eigenaar. Verder doen ze ook aan take away en delivery. ( Foto: Warung Nev-Isa Indo Oso/ eigenaar)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: