Stichting Buurtwerk Latour viert 17 maart 54 jaar buurtwerk

De Stichting Buurtwerk Latour, Stibula, viert woensdag, dat zij 54 jaar geleden begonnen is met buurtwerk, gemeenschap ontwikkelingswerk in Latour. Te midden van de Covid-19 pandemie heeft Stibula met inachtneming van de Covid-19 maatregelen, gedempt haar

activiteiten kunnen voortzetten. 

Voornamelijk de verschillende cursussen hebben een belangrijke rol gespeeld om invulling te geven aan het buurtwerk.

‘Wij zullen deze dag gebruiken om aan onze cursisten van ICT, bakken en koken, pedicures en acryl hun certificaten uit te reiken. En het kinderboek ‘Spelenderwijs je zorgsysteem in de gaten houden’ van de Rotaryclub 7030 in ontvangst nemen’, aldus Stibula.

Wilgo Koster Wilgo, Centrum-Coördinator, zal woensdagochtend om elf uur een welkomstwoord houden.

error: Kopiëren mag niet!