Show presentator Henk van Vliet viert 40e jaardag van ‘zijn’ SZF

Presentator Henk van Vliet heeft dinsdag de 40e jaardag van ‘mijn bedrijf de Stichting Staatsziekenfonds’ (SZF) gevierd. Hij heeft de directie, stad en personeel onder andere via zijn Facebookpagina gefeliciteerd.  

‘Inderdaad, indien je langer dan 20 jaar je krachten hebt gegeven aan een bedrijf dan voel je je ook een beetje eigenaar……In de functie van hoofd van de afdeling Public Relations, Marketing en Sales heb ik onder prettige omstandigheden mogen meewerken aan de opbouw van dit voor ons land zo belangrijk instituut’, zo schrijft Van Vliet.

‘Als gepensioneerde’ was hij natuurlijk ook aanwezig op het bescheiden ‘feestje’ voor het personeel ‘en heb weer mijn oud-collega’s ontmoet’.  Foto’s maken was dus een must, aldus een altijd opgewekt ogende Van Vliet. Op de eerste foto sta ik met de lieve Monique Sloote-Yorks van HRM die altijd klaar staat de gepensioneerden van dienst te zijn’, aldus Van Vliet op zijn Facebookpagina.

V.l.n.r Jolanda Pronk, hoofdbeleidsmedewerkster, Henk, Meredith Helstone, hoofd Corporate Communications, en Amar Randjitsing, directeur.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: