Muziekformatie Baithak Pleasure en de Covid-19 situatie

De Surinaamse muziekformatie is een semi classical band en bestaat al ruim 7 jaar. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de muziekgroep. Vanwege de Covid-91 situatie zijn de leden al bijkans een jaar thuis. Er is een vernieuwing gekomen binnen de formatie. Met in achtneming van de Covid-19 protocollen hebben zij oefeningen gedraaid om hun repertoire op pijl te houden. Van een van onze oefeningen hebben zij een opname gemaakt. Deze promo van Baithak Pleasure zal niet voor verkoop aangeboden worden, maar muziekliefhebbers mogen middels een app bericht met uw naam op 7156383 of een berichtje via facebook (Soekhai Ramon of Baithak Pleasure) het opvragen en zullen de songs opgestuurd krijgen. Zij wensen u alvast heel veel luister en dans plezier.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: