Man (38) bekent Ashna Jagesar te hebben vermoord

De 38-jarige B.A. die verdacht wordt van de moord op de 31-jarige Ashna Jagesar, die in een goot langs de Eurekaweg werd gevonden, is maandag na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdag 16 maart. Bij zijn voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie heeft B.A. bekend de vrouw met enkele steken in haar buik om het leven te hebben gebracht. Op zijn aanwijzing werd de locatie, waar hij de moord heeft gepleegd, bezocht. Daar werd de tas van het slachtoffer aangetroffen. 

Het scherp voorwerp waarmee de man de vrouw de fatale steken heeft toegebracht is nog niet terecht. De afdeling Kapitale Delicten van de politie is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: