Dochter Anushka-Virat twee maanden oud

Bollywood actrice en producent Anushka Sharma vierde het feit dat haar dochter Vamika intussen 2 maanden oud is. Anushka ging naar Instagram om de foto van een verleidelijke taart te delen die de familie op deze speciale dag aansneed.

Anushka Sharma en Virat Kohli verwelkomden hun dochter Vamika op 11 januari. Virat ging toen naar sociale media om het nieuws van Vamika’s komst aan te kondigen en schreef: “We zijn verheugd om met jullie te delen dat we vanmiddag zijn gezegend met een babymeisje. We danken jullie allemaal voor jullie liefde, gebeden en goede wensen. Anushka en de baby zijn allebei gezond en we voelen ons meer dan gezegend om aan dit nieuwe hoofdstuk van ons leven te beginnen. We hopen dat jullie onze privacy kunnen respecteren op dit moment. Liefs, Virat.”

In de komende weken deelden de kersverse ouders een paar kiekjes van hun dochter op Instagram. Anushka schreef bij het schattig familieportret: “We hebben samen geleefd met liefde en dankbaarheid, maar deze kleine, Vamika heeft het naar een heel nieuw niveau getild! Tranen, gelach, zorgen, gelukzaligheid – emoties die soms in een tijdsspanne van minuten worden ervaren! Slaap is ongrijpbaar maar onze harten zijn ZO vol. Ik dank jullie allemaal voor jullie wensen, gebeden en goede energie.”

Op het werk front heeft Anushka Sharma haar nieuwste productie “Mai” aangekondigd . Dit is een Netflix-serie met Sakshi Tanwar in de hoofdrol. Anushka’s productiemaatschappij, Clean Slate Filmz, steunde projecten als Paatal Lok en Bulbbul in 2020. Als actrice was ze voor het laatst te zien in de Shah Rukh Khan en Katrina Kaif starrer Zero in 2018.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: