BOB Barber Bus: ‘op een andere manier knippen ervaren’

Eurwin Daans is de initiatiefnemer van BOB Barber Bus in ons land. Hij vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. De BOB was een hele poos gestopt wegens de Covid-19 maatregelen. Nadat zij weer operationeel konden zijn is het geheel weer opgepakt. Momenteel zijn er 2 kappers die in shiftverband werken, dit omdat ze door de verscherpte maatregelen en protocollen genoodzaakt zijn uiterst voorzichtig te opereren. Deze dagen is de BOB Barber Bus geparkeerd aan de Waka Pasi, men kan hun richting het einde van de week wel op Zuid verwachten, en dan in de buurt van de scholen complex van Lyceum 1 uiterst voorzichtig te opereren. Eurwin Daans verklapt ook dat DE BOB 597 mee leeft met de samenleving. Binnenkort zullen zij een bekendmaking plaatsen op hun facebook pagina waarbij een ieder goed gebruik van kan maken. ‘Wij weten allemaal dat het nu economisch moeilijker gaat in ons land. Daarom willen wij toch een ieder tegemoet komen met een flinke korting. Hierbij roepen wij een ieder op om een andere manier van knippen te mogen ervaren’ aldus de initiatiefnemer.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!