1 voor 12 in diepe rouw door heengaan Nirmala Dewnarain

Stichting 1 voor 12 is in diepe rouw door het heengaan van Nirmala Dewnarain. Zij liet gistermorgen het leven. In 2018 klopte Dewnarain aan bij de stichting voor hulp. Dewnarain had een chronische wond aan haar been als gevolg van lymfe-oedeem (afwijking van het lymfestelsel). Zij was ook niet meer mobiel en werd zij bedafhankelijk.

Door tussenkomst van 1 voor 12 werd zij opgenomen in verpleeghuis Evie te Commewijne. 1 voor 12 directeur Louis Vismale was gisteren op bezoek bij Dewnarain, nadat huize Evie hem de dag ervoor belde dat het niet goed ging met haar. Vismale is terneergeslagen en kapot door het droevig nieuws. Tijdens zijn bezoek kon Dewnarain nauwelijks praten.

Rena Muller, directeur van Verpleeghuis Evie, geeft aan dat Dewnarain vrij rustig is ingeslapen. Drie dagen voor haar dood voelde zij zich zwakjes. Muller merkt op dat Dewnarain een heel tevreden bewoonster was.

Vismale bedankt al donateurs die de afgelopen jaren hebben geholpen met ondersteuning. Stichting 1 voor 12 doet een beroep op de samenleving om een bijdrage te leveren voor de uitvaart.   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: