Vrouw beroofd aan de Nieuw Weergevondenweg

Een dame is zondagmiddag beroofd van haar tas inhoudende een bepaald geldbedrag en een mobiele telefoon. Het geval deed zich voor aan de Nieuw Weergevondenweg te Pontbuiten. Het slachtoffer stopte haar voertuig, waarin ook haar 4-jarige dochter zat, voor een winkel. Korte tijd later na haar inkopen stapte zij weer in het voertuig en plaatste haar tas op de zitting. Een man, gewapend met een vuistvuurwapen, maakte haar portier open, greep de tas en rende naar een zwarte Toyota Voxy die achter haar geparkeerd stond.

Een omstander die bij de winkel stond zag dit en schoot haar te hulp. Er ontstond een worsteling. Een andere man stapte uit de Voxy en bemoeide zich ook met de worsteling. Kort daarop werden er enkele schoten gelost en bleek de omstander te zijn geraakt in beide heupen. De rovers kozen hierna het hazenpad. De omstander is door het slachtoffer gebracht naar de SEH. De zaak wordt overgedragen aan recherche Regio Midden. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: