Vijf gewonden bij frontale botsing te Calcutta

Bij een frontale botsing tussen twee voertuigen zijn afgelopen zaterdag op de Catharina Sophiastraat te Calcutta nabij kilometer 66 vijf personen gewond geraakt, zo bericht het Korps Politie Suriname.

De politie van Calcutta kreeg in de vooravond een melding van een frontale botsing tussen een terreinwagen en een personenauto op de Catharina Sophiastraat. Agenten troffen ter plaatse inderdaad de twee wagen aan met aanzienlijke schade. 

In de terreinwagen, die in een langs de weg lopende goot was beland, lagen de 73-jarige passagier  en de 35-jarige bestuurder.

Op het wegdek werd de personenauto met de bestuurder R.W., die in gezelschap was van de mede inzittenden R.N. en R.D., aangetroffen. Dit drietal was bij aankomst van de politie niet aanspreekbaar. Alle vijf personen werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo.

Uit onderzoek is naar voren gekomen, dat beide voertuigen over de Catharina Sophiastraat reden. De terreinwagen kwam uit het westen en reed naar het oosten, terwijl de personenauto vanuit tegenovergestelde richting kwam. Ter hoogte van km 68 kwam de bestuurder van de personenauto door tot nog toe onbekende reden op de weghelft van de terreinwagen met als gevolg de botsing.

De twee bestuurders, die in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs, verkeerden niet onder invloed van alcohol. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: