Astrieta Alakhramsing bij acclamatie gekozen in AdeKUS-bestuur

De voorzitter van het bestuur van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS), dr. Shanti Venetiaan, heeft maandag bij brief aan ‘alle leden van de Universiteitsgemeenschap’ laten weten, dat Astrieta Lachmon-Alakhramsing de enige kandidaat is voor de verkiezing op 19 maart van een vertegenwoordiger van het Wetenschappelijk Personeel in het bestuur van de universiteit.

Astrieta Lachmon-Alakhramsing

De Verkiezingscommissie heeft besloten, dat de kandidaat op grond van het Verkiezingsreglement, bij acclamatie gekozen is als vertegenwoordigster van het Wetenschappelijk Personeel in het AdeKUS-bestuur, aldus de bestuursvoorzitter.  Het Wetenschappelijk Personeel hoeft nu dus niet meer te stemmen bij de verkiezingen van 19 maart.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: