Susoundz Music Studio introduceert zangeres Swehta Oemraw

Susoundz Music Studio heeft hun eerste zangeres Swehta Oemraw geïntroduceerd.  Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van eigenaar tevens producer Sandeep Narain. Hij heeft als doel gloednieuwe talenten te introduceren in de Surinaamse muziekscene. De nieuwste productie getiteld “Pyaar Na Kare” is uitgebracht en al te bekijken via de YouTube channel van Susoundz Music. ‘Het is heel erg in de smaak gevallen bij het publiek en heeft al meer dan 5000 werkelijke views. Sandeep zegt dat hij heel erg blij is omdat het daadwerkelijke views zijn en geen betaald promo views. Je dwingt mensen niet ernaar te kijken door betaal promotie te doen, maar juist klikken mensen erop omdat ze het leuk vinden’ aldus Sandeep lachend.

De release van deze clip lag in handen van  Arvids Productions. De producer en zangeres kwamen via facebook met elkaar in contact en Swetha kreeg zodoende een aanbod voor samenwerking. Omdat ze nooit eerder een videoclip heeft uitgebracht heeft dit haar aangetrokken. De 22 jarige Swehta Oemraw is geslaagd van het Natin met als studierichting medisch analist en momenteel studeert zij aan de Anton de Kom Universiteit, studierichting Milieuwetenschappen. Daarnaast zingt zij ook graag. Ze is afkomstig uit een muzikale familie, waarbij (adja) opa, vader en oom voorheen verbonden waren aan bekende bands.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: