Lijk 31-jarige Ashna Jagesar in trens aangetroffen

Vriend aangehouden door politie

Het lijk van de vermiste Ashna Jagesar (31) is zaterdag in een trens aan de Verlengde Agemenonweg te Eurekaproject aangetroffen. De moeder van twee kinderen werd sinds vorige week vermist. Volgens de familie was hun dierbare de laatste dag van haar vermissing bij haar vriend te Kwatta. Er ontstond een woordenwisseling tussen het koppel, waarna Ashna de plaats verliet. Ondertussen is de vriend, de 37-jarige Bidjaipersad A., aangehouden. Hij ontkent vooralsnog iets af te weten over haar dood. Het ontzield lichaam van Jagesar werd zaterdag aangetroffen, waarna deze informatie werd doorgespeeld aan de politie. Aangezien het lijk reeds in verre staat van ontbinding verkeerde, kon de arts niet gelijk vaststellen of er sprake is van een misdrijf. Het lijk is in beslag genomen voor obductie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: