Mungra somber en hoopvol over SLM

Ingenieur Dharm Mungra ziet een nieuwe directeur bij SLM niet per definitie als de oplossing voor het noodlijdend bedrijf. Mungra verwijst naar de eerdere  offers van het volk. “Men gaat voorbij aan de offers van de reeds tot op de botten uitgeklede belastingbetaler.” De ingenieur tevens politicus ziet redding van het bedrijf als staatsbedrijf somber in. Hij noemt als een van de redenen dat de organisatie van binnenuit verbeterd moet worden. “De enige wijze waarop mogelijk verandering en verbetering is te brengen, is door het bedrijf onmiddellijk te privatiseren.” “Privatisering biedt de mogelijkheid om alles wat door de politiek kapot en scheef is gemaakt te reorganiseren, volledig weer op te bouwen op basis van nieuwe normen en eisen”, meent Mungra. Ondanks het zware weer waarin de vliegmaatschappij zich bevindt, wenst Mungra de nieuwe directeur  toch veel succes toe.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: