Bizar: bruidegom gaf toe dat hij voor geld wilde trouwen

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. We hebben allemaal wel een huwelijksfeest bezocht met een vlot verloop van alle ceremonies. Dagblad Suriname verkreeg een waar gebeurd bizar verhaal. De bruid en bruidegom zijn akkoord gegaan om in het huwelijk te stappen. Vervolgens hebben beide families hun voorbereidingen getroffen. Het ging om een kerkelijk huwelijk volgens de christelijke traditie. De grote dag aangebroken, de bruidegom en bruid stonden voor de pater voor hun huwelijksinzegening. Toen gaf de bruidegom aan dat hij op het punt stond met haar te trouwen voor haar geld. Hij heeft de dame gewoon voor het altaar laten staan en ging weg. Alle gasten en bij elkaar gekomen familie waren verbaasd van het gebeuren. De bruid heeft naderhand haar verhaal en ervaring mogen delen met de buitenlandse media. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen tijdens huwelijken naar buiten te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: