Varkenshouder veroorzaakt enorme stankoverlast door het koken van afval

De afdeling Milieu- en Gezondheidsdienst van het Commissariaat Wanica Zuid-Oost, in samenwerking met de politie van het ressort Lelydorp, heeft donderdagavond aan de Bergenshoopweg een einde gemaakt aan een activiteit die voor veel stankoverlast zorgde voor bewoners in de omgeving.

Klachten hadden districtscommissaris Shafiek Goelaman bereikt, dat een varkensfokker afval aan het koken was, hetgeen een enorme stank teweeg bracht voor de omgeving.

Na onderzoek bleek de klacht gegrond en werd de varkenshouder gesommeerd om onmiddellijk te stoppen met dat koken.

De districtscommissaris stelt op de Facebookpagina van zijn commissariaat, dat het hem ernst is het woongenot van iedere burger in het district te waarborgen, waarbij niet geschroomd zal worden kordaat op te treden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: