Vernieler van monitor in winkel aangehouden te Flora

De politie van het bureau Flora heeft maandag 8 maart V.K., alias ‘Poei’, aangehouden die ervan wordt verdacht in januari een monitor van 55 inch in een winkel op de hoek van de Watrakanoe- en de Floralaan te hebben vernield, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdagavond 11 maart.

Omdat hij geen mondkap op had en zijn lichaamstemperatuur niet wilde laten meten toen hij de winkel binnen wilde gaan, mocht hij niet naar binnen en werd hij aangesproken door de beveiligingsmedewerker. Dit viel niet in goede aarde bij V.K., waarop hij tekeer ging met de medewerker. 

Op een bepaald moment pakte hij een steen en gooide die in de richting van de bewaker. Een monitor van 55 inch in de winkel werd geraakt en onherstelbaar vernield. De winkelier heeft voor de aanschaf van een nieuwe monitor een groot geldbedrag moeten uitgegeven.

De verdachte werd meermalen opgespoord door de politie, maar hield zich geruime tijd schuil buiten het politieressort.  Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: