Van een Tundra naar een Vitz

Van een Tundra naar een Vitz is een groot verschil, zegt een burger aan de krant. De man die een Tundra reed, gaf aan dat hij door de situatie en de verhoogde benzineprijs helemaal moet veranderen van vervoermiddel. “Aan die auto moest in een week meer uitgeven dan aan voedingsmiddelen voor mezelf”, zegt de burger. “Ik was niet lang terug ge-upgradet naar die Tundra en nu al heb ik het weer moeten verkopen”, zegt de burger. “Maar het is liever iets dan niets. Met de bus gaan elke dag wordt mij teveel, dus besloot ik toch een vervoer te regelen. De benzineprijs speelt wel een rol, maar vergeleken met de uitgaven van eerder valt het mee. Nu is het uitsluitend van werk naar huis rijden.”

“Ik rij de auto ook niet dagelijks. Als ik kleine zaken moet doen, pak ik ook de fiets om die te regelen. Ik ben zo voorzichtig geworden en let nu letterlijk op alle centjes die ik moet uitgeven”, benadrukt de burger. Een andere burger gaf aan dat zij, ondanks zij een auto heeft, er toch voor kiest met de bus te reizen. “Ik ga wel op de maandag en vrijdag met de auto naar het werk, maar voor de rest van de dagen ga ik liever met de bus”, zegt de burger. “In die vier dagen geef ik maar SRD 68 uit aan het bussen. Dus het bespaart me centjes. Als er dringende zaken gedaan moeten worden, pak ik wel mijn auto, maar voor nu blijft die auto lekker gewoon thuis.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: