Mahinder Jogi: “Heb vertrouwen in regering Santokhi-Brunswijk”

“De wond doet pijn, maar gaat genezen”

VHP-Parlementariër Mahinder Jogi geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen dat de grote wond die is geslagen, pijn doet. “Het volk voelt de pijn, maar heb alle vertrouwen in de regering Santokhi-Brunswijk.”

Heb vertrouwen

“Mensen moeten weten dat het de regering niet pleziert wanneer het volk in problemen zit. De regering, zeker de president, wil dat het goed gaat met land en volk. Dat heeft hij ook beloofd. Je ziet dat hij ook daarmee bezig is. Maar die moeras die is aangetroffen, is zo diep, zo drassig dat de regering goede maatregelen moet treffen om door die moeras heen te gaan. Wij vragen het volk geduld. Wat in 10 jaren is vernietigd, kan je niet in 8 maanden herstellen. De regering doet haar uiterste best. Moni no deh, neks no deh. Laten we de regering, de president, vp en team de ruimte geven. Wij hebben er alle geloof in. De maatregelen tegen de koers, die nu in werking treden, zijn nodig”, merkt Jogi op. Je hebt ze nodig. “We moeten het zien in samenhang met de maatregelen tegen de crisis. Het gaat pijn doen. De wond is diep. Je gaat schoonmaken, hechten, gaat pijn doen. Die wond gaat genezen worden. Heb vertrouwen in de regering Santokhi-Brunswijk”, concludeerde Jogi.

Beter Suriname

Reagerend op de recente aantijgingen vanuit de NDP stelt de parlementariër dat deze mensen het land vernietigd hebben. “Vandaag wanneer de regering Santokhi-Brunswijk orde op zaken probeert te krijgen, hebben ze moeite. Toen heeft de regering de Oppenheimer lening gesloten. Een lening met enorm veel rente die wij nu moeten betalen. Toen hebben wij ze niet gezien. Dat maakt dat zaken verkeerd zijn gegaan. Bouterse heeft 10 jaren geregeerd. Deze mensen hebben hun tijd gehad. Laten ze rustig de tijd geven aan de regering om het beleid uit te voeren. Dit volk heeft een betere Suriname nodig, alleen deze regering kan dat geven”, zegt Jogi met stellige overtuiging.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: