Voor vaccineren tegen Covid-19 kan men zich online registreren

Het ministerie van Volksgezondheid laat woensdagmiddag 10 maart weten, dat het registreren van personen die zich willen laten vaccineren geschiedt via een online formulier, te vinden op de websites www.bogsuriname.com en www.laatjevaccineren.sr. Elke andere bron die wordt aangegeven als te zijn waar men zich kan registreren is dus niet valide. Eenieder kan zich registreren en wanneer men aan de beurt is om gevaccineerd te worden, dan wordt contact opgenomen door 178.

Het ministerie adviseert mensen om niet zomaar bij de ziekenhuizen of RGD-poli’s in de rij te gaan staan voor een vaccinatie. ‘Je zal niet geholpen worden zonder een afspraak die is bevestigd door 178 na een registratie. Ook is de kans groot, dat je besmet kunt raken met het Covid-19-virus indien je zomaar naar ziekenhuizen gaat zonder een afspraak’, aldus het ministerie van Volksgezondheid.

Indien het niet lukt om online te registreren dan mag men bellen met 178 voor begeleiding. 60+’ers die assistentie nodig hebben of meer informatie willen, kunnen ook terecht bij hun huisarts voor de registratie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: