Johny Lever werkt voor het eerst samen met kinderen

Komiek Johny Lever’s debuut samenwerking met kinderen Jamie Lever en Jessey Lever gaat viraal. De familie Lever gaf een eigen draai aan de ‘Don’t Touch Me’-uitdaging en deelde het op Instagram.

Jamie Lever deelde de video met het bijschrift: “Duniya bole don’t rush hum bole DON’T TOUCH!!! @iam_johnylever @jesse_lever #familytime #leverfam Allemaal dankzij het harde werk van Jesse! ⚡️& special thanks to @aaronkondru”, terwijl Jesse Lever schreef: “Don’t rush to touch ! #donttouchmechallenge voor #dontrushchallenge met papa @iam_johnylever & @its_jamielever De eerste samen ❤️ 🎥: @aaronkondru 🎶 @papermakerastar ✨#reelkarofeelkaro #reelitfeelit #reelsindia #love #peace #joy #thankyoulord.”

Terwijl Johny Lever zijn merknaam maakte als een grappige man in Bollywood, proberen zijn kinderen Jamie Lever en Jessey Lever ook hier hun intrede te doen.

In een recent interview met indianexpress.com werd Jamie Lever gevraagd of het feit dat ze Johny Lever’s dochter is haar gemakkelijk toegang geeft tot de industrie. “Mijn vader maakte het me erg moeilijk. Hij vroeg me naar mijn plannen en hoe ik verder zou gaan. Hij was nooit in beeld. Mijn vrienden hebben me geholpen met contacten van casting directors. Ik heb gebeld en auditie gedaan. Mensen waren nieuwsgierig naar mij, en daarom gingen sommige van mijn video’s viraal. Eén zo’n video ging viraal en bereikte Abbas-Mustan. Dat is hoe het begon. Deze video’s leidden tot meer werk. Dus, voor mij, werk gaf me meer werk. Mijn vader komt alleen te weten over mijn aanbiedingen als ik het hem vertel.”

We hebben Jamie en Jessey al eerder grappige video’s zien delen en ook bekende komiek Johny Lever had zich eerder bij zijn dochter Jamie gevoegd voor een hilarische TikTok video. Maar dit is de eerste keer dat ze alle drie samen komen.

Op het werkfront zal Johny te zien zijn in Ranveer Singh en Rohit Shetty’s aankomende film Cirkus. De film, waarvan wordt gezegd dat het een bewerking is van Shakespeare’s The Comedy of Errors, heeft ook Pooja Hegde, Jacqueline Fernandez, Varun Sharma, Sanjay Mishra, Siddhartha Jadhav, Vrajesh Hirjee, Vijay Patkar, Sulbha Arya, Mukesh Tiwari, Anil Charanjeett, Ashwini Kalsekar en Murli Sharma in de hoofdrollen. Verwacht wordt dat de film dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: