Zangeres Samora lanceert nummer “Bruises”

De talentvolle zangeres Samora heeft wederom een single op haar naam staan met als titel “Bruises”.  Van Promarman.com. heeft Dagblad Suriname begrepen dat “Bruises” gaat over innerlijke pijn waarmee velen van ons lopen: Schaamte, verdriet, pijn noem het maar op. Dit kan soms invloed hebben op onze dagelijkse handelingen en overschaduwt onze ware karakter. Omdat men door schaamte en schande een nieuwe houding en persoonlijkheid aanneemt, terwijl de ware aard schuilt onder alle beschadigingen die het leven met zich heeft meegebracht.

De zangeres is geboren als Samora Souprayen. Haar artiestennaam staat voor een energieke, frisse en sfeervolle muziekbeleving.  Als klein meisje had ze de wens om zangeres te worden. Reeds op jonge leeftijd verhuisde ze naar Nederland en kon ze haar droom waarmaken en concentreerde  zij zich op een carrière in de muziekwereld. Tussen 2012 en 2014 bezocht ze de Nederlandse Pop Academie in Utrecht en nam ze deel aan verschillende muziekwedstrijden, waarvan ze er enkele won.

“Ik kom uit een familie waarin bijna iedereen zingt van moeder tot tantes, ooms, neven en nichten. Ik was voornamelijk onder de indruk van mijn oom Max Nijman zijn carrière en dit alles speelde een rol in de interesse om zangeres te worden. Ik hou van verschillende genres, maar omdat mijn doorbraak in Reggae kwam, ben ik mij verder gaan ontwikkelen in deze stijl in combinatie met Pop, Dancehall, Afro, Soul, R&B en Hiphop. Muziek betekent leven voor mij. Een leven zonder muziek, zonder radio, zonder gezang zou mij heel zwaar bevallen. Ik kan mij ook geen wereld voorstellen zonder muziek. Van de slavernij tijd tot aan de moderne tijden heeft muziek altijd een grote rol gespeeld in een harmonieus leven”, geeft Samora aan” aldus de zangeres in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: